Varaždinka Matja Čičak ponijela titulu Miss sjeverozapadne Hrvatske

Objavljeno: 10.05.2015. 11:01

Zadnja izmjena: 25.03.2016. 13:55

Foto: FOTO: DIREKCIJA, SINIŠA SOVIĆ

Na čakovečkim Gradskim bazenima "Marija Ružić", u subotu 9. svibnja, održao se se izbor za Miss sjeverozapadne Hrvatske 2015., kojega su, slobodno možemo reći, osvojile upravo  Varaždinke.

Titulu Miss sjeverozapadne Hrvatske ponijela je dvadesetogodišnja Varaždinka Matja Čičak. Prva pratilja je Tajana Vidović (21) iz Čakovca, dok je 18-godišnja Varaždinka Sara Džeferi, tijekom svečanosti često ispraćivana ovacijama publike, proglašena drugom pratiljom. Miss fotogeničnosti je Marijana Lacković iz Domašinca.

Pobjednica je ovim izborom ujedno postala i finalistica izbora Miss Hrvatske za Miss Svijeta koji će se održati 12. lipnja u Crikvenici. Odlučilo je tako devet članova stručnog žirija, kojim je predsjedala direktorica Direkcije Miss Hrvatske Maja Vračarić. Jedan od članova žirija za ocijenivanje djevojaka bio je i saborski zastupnik Mario Habek, kao i župan Međimurske županije Matija Posavec.

Za cjelokupni make up i frizure djevojaka pobrinuo se frizerski salon Gloss i kozmetički salon "Kristina", dok su gledatelji, osim u ljepoti djevojaka, mogli uživati i u maštovitim kreacijama Modno-dizajnerskog salona Sanje Dimitrović, Bianco Nero, BEAD IT ONA, Enigma designa i Kookabee Designa.

Za glazbeni dio večeri pobrinuli su se Marko Tomasović, Igor Baksa, Barbara Zadravec, Irma Dragičević, Plesna skupina "Lena" i Nano Prša.

Kako je to jučer izgledalo pogledajte u našoj fotogaleriji:

Komentari