VIDEO: Hrmann snimio spot s obradom starog hita Alena Slavice

Objavljeno: 01.02.2012. 19:13

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Varaždinac Hrmann prije nekoliko dana objavio je svoj novi spot, s obradom pjesme Alena Slavice "Dao sam ti dušu".

Stari hit Alena Slavice - "Dao sam ti dušu", nedavno je dobio svoju novu verziju i video spot u obradi Varaždinca Hrmanna.

Spot je sniman u Old City Pubu u Šenoinoj, dijelom u varaždinskom kazalištu, te na lokaciji na Dravi, a u spotu uz samog Hrmanna sudjeluje i Sara Kekić, a pozadinski glas otpjevala je Magdalena Marić .

Za glazbenu produkciju se pobrinuo Mersudin Macić, poznatiji kao S.One, a video produkciju odradila je domaća ekipa iz "MMstudio23 ". Videospot će se uskoro početi vrtjeti na i na lokalnim televizijskim postajama, kao i na Croatian Music Channelu (CMC).

- Od mog prvog video spota mnogo toga se promijenilo, član sam kolektiva Studio Rupa Crew, i mogu reći da je ovo što radimo je tek početak onoga što planiramo. Album je snimljen u Mostaru prošle godine, a točan datum kad će album biti gotov i ugledati svjetlost dana još ne mogu potvrditi. Reakcija na demo materijale je pozitivna, jer kako kažu - na albumu sam "novi ja", i to je sasvim nešto drugačije i puno kvalitetnije nego što je bilo da sad - rekao nam je Hrmann.

Komentari