VIDEO Makeover: Uz pomoć eVaraždina Ana je osvježila svoj izgled, saznajte kako možete i vi!

Objavljeno: 22.07.2015. 20:01

Zadnja izmjena: 26.02.2016. 08:48

Ana iz Varaždina odlučila se za osvježenje svojega izgleda te se prepustila u ruke frizerki Nikolini Hajsok, vlasnici varaždinskog Salona za uljepšavanje Bella (Zagrebačka 19), te profesionalnoj visažistkinji Mireli Magdić Fotak, inače stalnoj suradnici HNK u Varaždinu. Promjenu njezinog izgleda zabilježila je kamera eVaraždina, a u nastavku saznajte kako u našoj seriji makeovera možete sudjelovati i vi.

- Nisam se prepoznala! Sviđa mi se promjena i boja kose koja je sada puno tamnija od moje dosadašnje boje. Šminka je baš dobra, čak i za večernji izlazak – izjavila je pozitivno iznenađena Ana.

Naime, Ana (26) imala je prirodno pepeljastu boju kose te na njoj preljev boje meda, od kojeg je kosa dužine do ramena i sa šiškama djelovala poprilično "posvjetljeno". Za promjenu i osvježenje izgleda bilo je stoga prvo potrebno osvježiti boju.

Moderni tonovi boje

- Boju kose osvježili smo modernim crvenim tonovima, odnosno nanosom polu-boje koja je nešto trajnija od preljeva. Na kosi se drži svega 20 minuta. Nakon primarnog sušenja nanijeli smo puder za koju koji služi za podatnost i volumen prije kovrčanja – pojasnila je korake Nikolina Hajsok.

Ani je potom kosa nakovrčana pomoću „figara“ te su naposlijetku raščešljani uvojci, kako bi se dobio prirodni pad kose. Šiške su formirane prema van, da se uklope u frizuru. Završno je nanijet sprej za razbarušenost kose, a za glamurozan izgled lak. Bilo je potrebno prijeći na šmniku.

Porculanski ten

Oči ove mlade Varaždinke su plavo-zelene boje, a ten porculanski i njegovan. Naša vizažistkinja Mirela ponajprije joj je kistom nanijela podlogu, koja je potom fiksirana puderom u prahu. Preko cijelog kapka nanijela je zatim sjenilo sedafaste teksture, dok je u kut oka i ispod kapka nanijela sivo sjenilo u nijansi koja će istaknuti boju očiju.

- Obrve sam iscrtala u tamnijoj nijansi kako bi se uklopile s novom bojom kose. Gornji kapak iscrtala sam sa crnim tušem, dok sam unutar oka nanijela crnu olovku kako bi dobila dubinu pogleda. Ruž za usne je u boji mesa, dok sam usne uokvirila olovkom boje breskve, a preko svega dolazi sjajilo neutralne boje. Lice je naglašeno rumenilom boje breskve – opisala je svoj postupak šminkanja Mirela.

Prijavite se i vi

Kako je cjelokupni tretman velike promjene izgledao i kakvi su rezultati, uvjerite se u našem video prilogu. Želite li i sami da vam omogućimo potpunu preobrazbu ili barem osvježenje vašeg izgleda, prijavite se na e-mail adresu [email protected] (s naznakom "za makeover"; ime, prezime, adresa, broj telefona i fotografija).

Komentari