VIDEO: "Velika ljubav" Iraca i Engleza na dolasku Gordog Albiona u Poljsku

Objavljeno: 07.06.2012. 14:42

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

Foto: YouTube

Irskim navijačima koji prate svoju reprezentaciju na Europskom nogometnom prvenstvu u Poljskoj i Ukrajini nije bilo teško "potegnuti" nekoliko stotina kilometara iz svoje baze u Sopotu do Krakova kako bi dočekali engleske reprezentativce.

Svoju "veliku ljubav" prema engleskoj nogometnoj repki Irci su dokazali veselim skandiranjem "John Terry je rasist" (aludiranje na skandal i rasističko vrijeđanje Antona Ferdinanda) i "Nikada nećete pobijediti Irsku", a posebno emotivno zazivali su ime Maradone i podsjetili na njegovu "Božju ruku".

"Velika ljubav" je naravno obostrana pa su engleski navijači svoje irske kolege vrlo emotivnim skandiranjem podsjetili na to da su zbog gola Thierrya Henrya rukom propustili Svjetsko nogometno prvenstvo, a nisu propustili zaželjeti "sve najbolje" irskoj ekonomiji skandiranjem "Padate zajedno s eurom".

Irski i engleski navijači bili su naravno odijeljeni zaštitnim ogradama, a bilo je to i puno zaštitara i policije kako ne bi došlo do eskalacije njihove "velike ljubavi".

Komentari