Vijest desetljeća: David Hasselhoff se vraća u Baywatch!

Objavljeno: 23.07.2012. 17:44

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

Foto: filmski.net

Najpoznatiji spasioc s malih ekrana odigrati će cameo ulogu u filmskoj verziji TV-serije 'Spasilačka služba', piše filmski.net

David Hasselhoff potvrdio je da će glumiti u 'Baywatch' filmu! Glavnu ulogu bi navodno trebao igrati Justin Timberlake, kao profesionalni plivač koji nakon Olimpijskih igara odluči napustiti svijet natjecanja i provoditi dane u opuštenom patroliranju kalifornijskim plažama.

Film se planira snimiti kao komedija koja na neki način ismijava originalni TV-predložak, na način na koji je snimljen i '21 Jump Street'. Na žalost brojnih obožavatelja originalne serije, Pamela Anderson odbila je pojavljivanje u filmu, o čemu smo već pisali.

Originalna serija se prikazivala 12 sezona, sve do 2001. Hasselhoff je glumio čuvara plaže Mitcha Buchannona, a njegov šeretski osmijeh, maljava prsa i uvučeni trbuh postali su svojevrsni trash-simbol.  I u ovome filmu odigrati će sporednu ulogu u kojoj će interpretirati samoga sebe, što je već učinio u filmovima 'Spužvasti Bob' i 'Piranha 3DD'.

Komentari