Vikend pred nama u znaku velikog humanitarnog koncerta, a očekuje nas i modna revija

Objavljeno: 08.01.2016. 09:48

Zadnja izmjena: 17.02.2016. 12:44

Foto: Facebook/Ilustracija

Stigao je petak, mnogima omiljeni dan u tjednu koji je ujedno i prvi dan vikenda. Nakon što je prvi ovogodišnji vikend protekao u znaku repriza dočeka, provjerili smo najbolja mjesta za posjetiti od kojih će, vjerujemo, svatko pronaći nešto za sebe... 

Petak je glavni dan za izlaske 

Ovog je vikenda petak znatno zanimljiviji od subote, barem što se tiče ponude kafića. Naime, u Barfly-u se održava event "Muzička nova godina" koji je posvećen svim glazbenicima, sviračima i zabavljačima. Njima će za promjenu svirati zagrebačko - slavonski sastav, Banda odabrana.  Svirka počinje u 21 sat. Mea Culpi se možete rasplesati uz zvukove RNB ritma te će atmosferu zapaliti DJ Nixou. Od 22 sata do 1 cure očekuje 50% popusta na sva pića. Nekoliko koraka dalje, u caffe bar-u Sermage očekuje vas prava modna revija!

Na reviji ćete moći pogledati haljine modne kuće Ellera te prigodne frizure i make-up. Za sve posjetitelje predviđene su posebni popusti te će vas kroz modni show voditi simpatična Lidija Benjak. Početak je u 20 sati. 

Ipak, nešto partija ima i u subotu: možete posjetiti "Snjegović party" u Smashu gdje će za vas svirati grupa Twist i DJ Crazy. Oba dana zabava je najavljena u Rock Artu gdje glazbu, već tradicionalno pušta DJ Žac. Uz dobru atmosferu možete uživati u party pićima: Juice vodka, Red Bull Vodka te Pelin Jamnica Sensation. 

Kulturna zbivanja 

Svi ljubitelji likovne umjetnosti mogu u Galeriji likovne kulture posjetiti izložbu slika dr. Nikole Grozdanovskog - Kolea. Izložbu prati bogata monografija o autoru i katalog, a ulaz na svečano otvaranje je slobodan za sve zainteresirane. Također, u Galerijskom centru Varaždin (Uska ulica 7) u subotu, 9. siječnja s početkom u 19 sati bit će predstavljena skupna zbirka mladih pjesnika naslovljena “Aritmia“.

Ljubitelji kazališnih predstava ovog vikenda na raspologanju imaju čak dvije poslastice. Jedna od najpoznatijih, najbolje posjećenih i najdugotrajnijih predstava HNK-a u Varaždinu, vraća se u punom sjaju. Riječ je o predstavi Bogi Ivač Znova, redatelja Ljubomira Kerekeša koja počinje danas, u petak, u 20 sati. U subotu možete pogledati humanitarnu predstavu "Izložba srca" gdje će nastupiti ansambli iz Slovenije. 

U nedjelju, kao što smo već najavili, ne propustite sudjelovati u humanitarnoj akciji u Salinovcu. Naime, Društvo za športsku rekreaciju Salinovec u nedjelju 10. siječnja u dvorani Osnovne škole Tin Ujević organizira humanitarni koncert za sumještana Valerija Hudoletnjak, koji je već duže vrijeme teško bolestan.

Koncert će početi od 18 sati, a ulaznice se neće prodavati, već se na ulazu prikupljati dobrovoljni prilog. Nastupit će glavni izvođači kajkavskih popevki: Ivica Pepelko, Kavaliri, Elita, Taliri, Faringaši, Prvi Srakarski tamburaši, Stari Zajci, KUD Salinovec.

Komentari