'get up stand up'

Volite stand up-ove? Uskoro u Varaždin dolazi cijeli niz komičara, evo kako do ulaznica

Objavljeno: 04.05.2024. 10:10

Zadnja izmjena: 04.05.2024. 14:52

U organizaciji Kerekesh Teatra, na ljetnoj pozornici Arene Varaždin u razdoblju od 20. do 23. lipnja održava se "Get Up Stand Up Festival", a posjetitelje svakog dana s početkom u 21 sat očekuju vrhunski komičari i najbolje šale. Evo tko će vas nasmijavati:

  • Ivan Šarić se stand up komedijom bavi od 2006. godine od kada je skupio veliku kilometražu putujući po nastupima po Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji, BiH, ali i u Engleskoj. Pripadnik je novog vala stand up komičara, a oduševljava jednom verzijom britkog britanskog humora Eddie Izzarda i Monty Python-a uklopljenog u svakodnevne događaje ljudi koji žive u Hrvatskoj, posebno Dalmaciji i oko nje.
  • "Sexperiment" - Goran Vinčić, Marko Dejanović, Tin Sedlar, Hrvoje Krmelić i Admir Šećkanović: "Da prostite, pričati ćemo o seksu. O tome kako se seksamo, vodimo ljubav, kada se rijetko posreći, kakve sočne tajne čuvamo i kako smo se sve osramotili - a jesmo i previše puta", najavljuju orgaizatori.
  • "Devedesete" - Aleksandar Curać Šarić, Saša Turković, Vlatko Štampar i Goran Vugrinec: Što su devedesete? Lajnap komičarima su to godine djetinjstva i odrastanja. Dobro, svima osim Saši, Saša je u 90-ima već bio odrastao. Period je to kojeg se rado sjećamo. Kako i ne bi? Slušali su se Bekstriči i Spajsice te hitovi cro dancea uz Sennu M, ET, Kasandru... Gledala se Esmeralda dok Beverly Hill nije bio na telki. Sjećanja sama naviru... kao i fore.
    Tematska stand-up comedy večer čeka samo vas, putnike u vremenu da se prisjetimo svih ludih stvari koje su obilježile - devedesete.
  • Vlatko Štampar - Best Of: Za one koji ga nisu "probali", Vlatko će ostati nikad pronađeno utjelovljenje svih onih suludih misli koje svatko od nas pomišlja u onom dijelu uma koji s razlogom ignoriramo. Za one koji su ga doživjeli, Vlatko je bio i ostaje ventil, pipa, sasvim suludih asocijacija koje u kombinaciji s njegovom nezamjenjivom manirom neizbježno mame smijeh i čine ga jednim od ponajboljih komičara "na ovim prostorima". Osim u Mađarskoj.

Ulaznice su u prodaji u suvenirnici na Korzu, Ghetaldus Optici, Tisak Media te putem sustava Entrio.

 

Komentari