Željko Joksimović: Za koncert u Varaždinu pripremam iznenađenje!

Objavljeno: 09.06.2012. 09:45

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

Sve smo bliže velikom koncertu Željka Joksimovića, koji će biti održan u Areni Varaždin, 23. lipnja. Uoči varaždinskog koncerta, Željka smo priupitali što prirema za svoje vjerne obožavatelje koji će se – prema najavama – u velikom broju okupiti u Areni Varaždin.

- Pripremam iznenađenje, ali ako vam sada kažem o čemu se radi, to onda neće biti iznenađenje. Nadam se da će publika ponovno maksimalno uživati na koncertu u Varaždinu - kazao je popularni Joksimović.

- Svaki koncert je priča za sebe. Vjerujem da je onima koji su bili na prošlogodišnjem koncertu u Varaždinu bilo lijepo i da žele ponovno doživjeti iste osjećaje. Također, mislim da oni koji su propustili koncert prošle godine, to neće učiniti sada. U svakom slučaju, mogu poručiti da koncert 23. lipnja u Areni Varaždin neće biti isti kao i onaj prošlogodišnji - rekao je Željko Joksimović koji je u Areni Varaždin nastupio u ožujku prošle godine. 

Na većini Joksimovićevih koncerata publika zna ostati i bez karata jer ih nije na vrijeme kupila, a i sam je svjestan velikog interesa publike za koncert u Varaždinu, što ga – rekao je – posebno veseli.

- Zaista se često dogodi da publika na mojim koncertima ostane bez karata. Uvijek mi je žao kada se dogodi takva situacija, ali upravo zbog toga i dolazimo ponovno u isti grad, baš da ispoštujem maksimalan broj onih koji me žele čuti - istaknuo je Joskimović.

Ulaznice za koncert Željka Joksimovića u Areni Varaždinu koštaju 80 kuna za parter,  90 kuna za tribinu, a u prodaji su i ulaznice za fan pit po cijeni od 130 kuna (fanovi će dobiti i autogram kartu Željka Joksimovića). Ulaznice za fan pit mogu se kupiti u sustavu Eventima na www.eventim.hr, preko kojeg se mogu kupiti i ulaznice za parter i tribinu. Ostala prodajna mjesta su:

Varaždin – trgovine Branka i Time out

Čakovec – Caffe bar Arcus i Radio 1

Ivanec – Kavana Ivana

Novi Marof –Caffe bar Prestige

Ludbreg – Caffe bar Jura

Prelog – Pizzeria Rosa

Mursko Središće – Caffe bar Alaya

Palovec – Domino bar

Koprivnica – Šareni dućan

Organizator koncerta je Max Boegl Tehnobeton, a izvršni producent Tipo marketing. Koncert počinje u 21 sat

Komentari