Počinje 4. rujna

14. TRASH FILM FESTIVAL Predstavljen program festivala - prijavljeno 1500 filmova

Objavljeno: 30.08.2019. 11:52

Zadnja izmjena: 30.08.2019. 12:17

Udruga Trash danas je predstavila program 14.Trash Film Festivala, koji će se održavati od srijede 4. rujna do subote 7. rujna. Tema ovogodišnjeg festivala je Avanture i avanturisti.

Program su predstavili direktor festivala Slobodan Runjak, predsjednik udruge Trash Tomislav Šipek, filmski selektor Ante Magaš te Robert Borović koji je zadužen za produkciju.

Otvorenje festivala biti će u srijedu u 18 sati u Uskoj ulici, varaždinskoj Ulici slavnih po uzoru na Walk of fame na Hollywood Boulevardu. Ove će godine ploču dobiti Varaždinac Slavko Branko, Crni Đek iz Smogovaca.  

- Ove smo godine skupili oko 1500 prijava. Filmovi su stvarno dobri tako da se ja ni ne bi mogao odlučiti koji je najbolji. Filmovi su raznoliki, imamo od francuskih horor komedija do kanibala, zombija i psiholoških filmova - rekao je Ante Magaš.

U žiriju ove godine sjede Dubravka Kalinić Lebinec, medijska i filmska pedagoginja, te redatelji  Damir Mađarić i Predrag Ličina. Odabrano je 60-etak filmova koji će se gledati od četvrtak do subote.

Komentari