3.HNL: Podravina i Ivančica u sljedećem kolu vjeruju u pozitivne ishode

Objavljeno: 16.11.2012. 09:11

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:47

Foto: eVarazdin

Nakon što su u proteklom kolu stigli do pobjeda, Podravinu i Ivančicu u subotu očekuju nova ligaška iskušenja. Ivančani odlaze na noge Virovitici, dok Ludbrežanima u posljednjem ovogodišnjem susretu pred domaćom publikom dolaze nogometaši Bjelovara.

U 13. kolu nogometaši Podravine u derbiju kola na gostovanju su svladali Međimurje 1:0, a pobjedu im je donio Nikola Valjak prekrasnim pogotkom u 81. minuti. Tom pobjedom Ludbrežani su preskočili svoje domaćine te sad drže vodeću poziciju s istim brojem bodova kao i Međimurje.

- Prvo poluvrijeme dobro smo stajali na terenu i imali jednu prigodu, no nismo je iskoristili. U drugom dijelu smo preuzeli inicijativu što smo kapitalizirali pogotkom u 81. minuti iako je Međimurje prije pogotka imalo dvije vrlo izgledne prilike. Odličan je osjećaj biti vodeći, sada se tu želimo zadržati pa i u sljedećem kolu protiv Bjelovara na domaćem terenu idemo po pobjedu - istaknuo je branič Podravine, Nikola Pomper.

Kao i Podravina, Ivančani su u 13. kolu stigli do punog plijena. Nogometaši Damira Friščića nadigrali su renomiranu momčad Slatine, rezultatom 2:0. Pogotke u pobjedi postigli su Dominik Božak i Karlo Murić, a baš se Murić potajno nada da bi i u sljedećem kolu protiv Virovitice mogli napraviti iznenađenje.

- Slatinu smo uistinu nadigrali i da je bila veća razlika domaćin se vjerojatno ne bi bunio, pošto smo u drugom dijelu imali nekoliko izrazitih prilika. U sljedećem kolu čeka nas teško gostovanje u Virovitici, koja je ispred nas na tablici, no mi se potajno nadamo pobjedi - zaključio vezni igrač 11. momčad 3.HNL Sjever, Karlo Murić.

Komentari