3.HNL: Teška gostovanja Podravine i Ivančice u petom kolu

Objavljeno: 14.09.2012. 14:03

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:15

Foto: eVarazdin

Podravini i Ivančici u petom kolu 3. HNL Sjever slijede teška gostovanja. Naime, Ludbrežani u subotu odlazi u goste neugodnom Čakovcu, dok Ivančani u nedjelju gostuju na vrućem terenu u Grabrovnici, gdje ih dočekuje Croatija, a obje ekipe vjeruju da mogu do bodova.

Nogometaši Damir Friščića u prošlom su kolu protiv Mladosti iz Ždralova izgubili 4:3 pa im ne nedostaje motiva da u petom kolu stignu do punog plijena.

- Nakon utakmice protiv Ždralova bili smo jako razočarani pošto smo na poluvremenu vodili 3:1. Gosti su napravili pritisak na suca koji je dosudio vrlo dvojben jedanaesterac u samoj završnici susreta iz kojeg su zabili za 4:3. Najrealniji bi bilo da je završilo izjednačeno. U sljedećem kolu bit će teško pošto je Croatija domaćinska ekipa, no prošle sezone smo ih pobijedili kod kuće i ne vidim zašto ne bismo ove sezone - rekao je napadač Ivančice, Dominik Božak.

Nogometaši Podravine, koji su u prošlom kolu slavili protiv Graničara 4:1, također se nadaju da mogu do sva tri boda u gostima kod Čakovca.

- Respektiramo Čakovec, no mislim da smo kvalitetnija ekipa i nadamo se pobjedi. Bit ćemo hendikepirani za Slunjskog koji ima tri žuta kartona, no alternative u veznoj linijii imamo - zaključio je napadač Podravine Boris Kosir.

 

Komentari