Sustav kontrole ulazaka i izlazaka

365 tisuća kuna vrijedno uređenje ulaza u Gradsku vijećnicu - započeli radovi

Objavljeno: 14.06.2016. 09:09

Zadnja izmjena: 14.06.2016. 09:20

Foto: Sonja Ognjenović

Započeli su radovi na projektu uređenja vjetrobrana i porte gradske vijećnice za koje će iz proračuna biti izdvojeno 365.000,00 kunaProjektom će se kompletno rekonstruirati ulazni vjetrobran (ulazni hall) i preseliti porta dubinu predmetnog prostora.

U sklopu projekta izradit će se i montirati nova vjetrobranska klizna staklena stijena koja je projektirana s prednje strane luka bolte neposredno prije stubišta prema katu vijećnice, nova porta koje će biti samostojeća polukružnog oblika, zamijenit će se podna obloga kompletnog ulaznog prostora koja će se izvesti od kamenih svijetlih ploča obrađenih brušenjem, a iste će biti postavljene dijagonalno.

Također je predviđena zamjena stepenica prema dvorištu koje su sad betonske i opločene keramičkim pločicama a nove će biti kamene punog profila. Uvodi se sustav kontrole ulazaka i izlazaka iz gradske vijećnice koji je opremljen i sustavom video nadzora. 

Planirano vrijeme radova je 30 dana, a ulaz za stranke i djelatnike gradske uprave bit će u vrijeme radova kroz sporedni ulaz iz Ulice Ljudevita Gaja.

Komentari