Aktualni sat: o Medijskom sveučilištu, ali i smaku svijeta

Objavljeno: 21.12.2012. 09:56

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

Foto: eVarazdin.hr

Na današnjem se aktualnom satu varaždinskog Gradskog vijeća diskutiralo o Medijskom sveučilištu, tvrtci CIOS, ali i - smaku svijeta.

- Jedini krivac za gubitak Medijskog sveučilišta jest Ivan Čehok. Odgovorno tvrdim da je njegovim pritvaranjem EPH izašla iz te priče i modela kupnje dopusnice. Mi smo uspjeli ući na ovaj način te se u Koprivnici trenutno izvode tri preddiplomska studija, dok će od iduće godine u Varaždinu krenuti dva diplomska – odgovorio je gradonačelnik vijećniku Nini Lučiću tijekom aktualnog sata na pitanje tko će odgovarati zbog čega je Varaždin izgubio sveučilište.

Vijećnik  Vlatko Vuković (HDZ) pitao je pak gradonačelnika vjeruje li u – smak svijeta.

- Vi ste očito vjerovali da će danas biti smak svijeta budući da ste nam tek sinoć navečer poslali materijale! – konstatirao je Vuković te pitao gradonačelnika jesu li kontaktirali tvrtku CIOS oko suradnje s T7 VIS-om, dok je njegov stranački kolega Ilija Ivezić upitao je li moguće da Varkom kupi tvornicu za MBO.

- Da Varkom 2008. godine nije potpisao ugovor s T7, već bi odavno obrađivao otpad. CIOS je već duboko u pregovorima s tvrtkom T7 VIS i sumnjam da postoji šansa da Varkom kupi MBO – rekao je Goran Habuš. 

Komentari