HRVAČKI KLUB VINDIJA

Andrija Barić: "Nedostajala su dva hrvača koji bi nam puno pomogli u ovom meču"

Objavljeno: 25.11.2019. 11:00

U pretposljednjem kolu Premijer Hrvatske hrvačke lige varaždinki hrvači nisu uspjeli pobijediti konkurenca za drugo mjesto HK Petrinju.

Vindijini hrvači pod vodstvom Andrije Barića uspjeli su postići samo neriješeni rezultat, ali morali su stizati zaostatak koji je iznosio 4:2 i 5:3 za goste iz Petrinje-

- Conar je donio prevagu u meču koji je na kraju završio 5:5, rekao je Barić. -  Znali smo mi da je Conar veliki potencijal ali malo ga je jedna ozljeda leđa usporila. Međutim, sad se vidi njegov povratak. Njega sigurno u budućnosti čekaju veliki rezultati, najavio je Barić. 

U Petrinji je bilo 6:4 tako da ovim neriješenim rezultatom Petrinja zadržava drugo mjesto, a Varaždinci će sezonu ponovo završiti na trećem mjestu.

Ponovo treće mjesto

- Nažalost nismo zauzeli to drugo mjesto, treći smo, konstairao je Barić. - Ove godine prate nas ozljede i pehovi. Nedostajala su dva hrvača koji bi nam puno pomogli u ovom meču. To su Ivan Ratković i Ivan Huklek, a nismo mogli popuniti te rupe u ekipi s hrvačima koji nisu u punom treningu kao reprezentativci, objasnio je Barić.

Na rasporedu je još i posljednje 10. kolo Premijer HHL koje je na rasporedu sljedeći vikend, a Vindijin protivnik je ekipa Metalca koja u dosašnjim kolima nije osvijila niti boda.

- Do kraja nam još ostaje meč protiv Metalca, koji ćemo po meni odraditi lagano, jer oni ove godine nemaju neku ekipu i završit ćemo sigurno na trećem mjestu, zaključio je Barić. 

Prvak Hrvataske ove godine bit će najvjerojatnije ekipa HK Sesvetski Kraljevec.

Komentari