Od Mrmića do Mrmića: Mladi Ante prvi vratar Varaždina?

Objavljeno: 12.01.2012. 11:51

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:12

Foto: Facebook

Igrački kadar u varaždinskom prvoligašu od jesenskog dijela sezone bitno je oslabljen, a Varaždinci su najviše hendikepirani na poziciji vratara. Kako sada stvari stoji „jednica“ bio mogao postati mladi Ante Mrmić, sin Marijana Mrmića...

Saša Dreven koji je u jesenskom dijelu prvenstva bio prvi vratar pokupio je kofere i otišao u Singapur, gdje je s Tampines Roversima potipisao dvogodišnju suradnju.

Na odlasku je i također Denis Krklec koji je otišao na probu u Tursku pa su osim mladog Ante Mrmića, koji je bio treći vratar u „vatru gurnuta“ i dvojica juniorskih vratara Šafarić i Kovačić.

Iako je trener vratara Varaždina Marijan Mrmić pun hvale za dvojicu juniorskih vratara, Varaždinci razmišljaju o dovođenju vratarskog pojačanja. Riječ je o vrataru Croatija Sesvete, Marku Sušcu.

-Ostane li Krklec u Turskoj, na probu bi trebao stići Sušac iako je Marijan Mrmić pun hvale za dvojicu juniorskih vratara- rekao je direktor NK Varaždina Zlatko Ivanković.

Sušac već dvije sezone brani u Croatiji Sesvete, a kako sada stvari stoje nova „jedinica“ NK Varaždina trebala bi postati Ante Mrmić, dvadesetogodišnji sin legendarnog vratara Varteksa Marijana Mrmića.

- Mrmić je svojom kvalitetom zadovoljio i lako bi se moglo deseti da postane prvi vratar- istaknuo je direktor Varaždina.

Mladi Ante kojeg svi znaju preko oca Marijana, bivšeg reprezentativnog vratara istaknuo je da se raduju ostvaranje svog cilja.

Prije svega to mi je bio cilj, jako se radujem tome da postanem „jedinica“, ali to mi je poticaj da više radim- rekao je Ante Mrmić.

Postane li Ante varaždinska „jedinca“, sigurno mu neće biti lako pošto će svi od njega očekivati da tako suvereno brani vrata varaždinskog prvoligaša kao što je branio njegov otac Marijan.

-Radim za sebe i moram se još dokazati, nije sve na prezimenu – zaključio je mladi Mrmić.

Komentari