Apel za prikupljanje dezinfekcijskih i medicinskih potrepština

Objavljeno: 23.05.2014. 07:34

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Foto: ilustracija

Građanska inicijativa koja u suradnji s udrugama od ponedjeljka u Varaždinu prikuplja humanitarnu pomoć za poplavljena područja uputila je apel svim ljekarnama, bolnicama, hitnim službama i ostalim sličnim institucijama.

Naime, sve medicinske i slične institucije te mjesta u kojima se mogu kupiti Asepsol, maske za lice, sredstva protiv insekata i sve slične dezinfekcijske i ostale medicinske potrepštine, pozvani su da postave posebno označene kutije s natpisom "Pomoć za poplavljene" u koju bi građani mogli stavljati svoje donacije.

- Mišljenja smo da bi na taj način olakšali doniranje onim građanima koji ne mogu s paketićem odjuriti do sabirnog mjesta u Turistu. Isto tako apeliramo na radnike onih ustanova koje dozvole ovakvo prikupljanje da obavezno preko barkoda stave slovo H kako bi nam olakšali posao kod pakiranja - istaknuto je ovom prigodom.

Sve potrebne informacije o ovom prikupljanju te sve daljnje upite i informacije o preuzimanju ovako prikupljene pomoći možete naći na Facebook stranici "Pomoć stradalima u poplavama".

Komentari