Belko: Očekujemo pobjedu na startu protiv Zameta

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 05.09.2013. 12:46

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Foto: -

U subotu u Varaždinu počinje rukometno ludilo. Dabrovi kreću u sezonu Premijer lige, a prvi protivnik je riječki Zamet. Utakmica se igra u subotu u 19 sati, u Areni Varaždin.

Cijene ulaznica za utakmicu su 20 kuna (muškarci), 10 kuna (žene), dok djeca do 7 godina ne moraju plaćati ulaz. Na ulazu u dvoranu moći će se kupiti i godišnje ulaznice, po cijeni od 200 kuna, a vrijedit će za sve kup, prvenstvene i prijateljske utakmice.

Dabrovi su maksimalno spremni za subonji ogled. Zbog ozljeda na susretu neće nastupiti Vidaček, Kontrec, Sršen i Čelić, no GRK Varaždin je ipak favorit u ovom ogledu. Od toga ne bježi niti trener Belko.

- Dobro smo trenirali, spremni smo za početak sezone i očekujemo pobjedu. Pozivamo gledatelje da se odazovu u što većem broju, očekujemo podršku s tribina, a moji igrači će ostaviti srce na parketu, sigurno - rekao je trener GRK Varaždina.

Zamet je prvi protivnik, a Riječani su zasad velika nepoznanica. Nakon ambicioznih najava prošle sezone, igrački kadar se ipak bitno prorijedio.

- Ne znamo previše o njima, nositelj igre je i dalje iskusni Uzelac, a prilična su nam nepoznanica. Znam da su posudili nekoliko igrača iz Zagreba, no oni pravo nastupa stiču tek od 3. kola. Razmišljamo međutim, samo o nama, i kako do prve pobjede u sezoni – zaključio je Belko.

Klub je i organizacijski posložen, pristižu i prvi sponzori, a želja je da se u Areni odazove što veći broj ljudi. Upravo gledatelji su i glavni razlog odigravanja utakmica, i želja je Dabrova da dvorana na Dravi bude što ispunjenija.

Komentari