Bernard Gavez drugi, Sloboda ukupno peta na HALS-u u Koprivnici

Objavljeno: 16.04.2012. 08:45

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Na prvom ovogodišnjem natjecanju HALS-a održanom u nedjelju u Koprivnici sudjelovalo je 15 atletičara varaždinske Slobode, a najbolji rezultat ostvario je Bernard Gavez koji je osvojio drugo mjesto...

Na krosu u Koprivnici sudjelovao je 221 natjecatelj iz 15 klubova Regije Sjever, a ekipa varaždinskih atletičara u ukupnom je poretku zauzela peto mjesto.

Gavez je u kategoriji mlađih juniora nakon otrčanih 2000 metara na cilj stigao drugi. U istoj je kategoriji Andrej Međeral završio utrku na osmom mjestu, a David  Šalamon na devetom mjestu. Time je ekipa mlađih juniora AK Sloboda osvojila drugo mjesto u svojoj kategoriji.

Mlađa kadetkinja Martina Kučina u utrci na 800 metara u cilj je stigla peta.

U krosu u Koprivnici sudjelovale su još limačice Angela Mišak, Mihaela Habunek i Lara Nakić koje su u ekipnom poretku u svojoj kategoriji bile treće, dok su limači Rene Kelemen, Andreas Jozepović, Tin Kirić u ekipnom poretku završili peti.

Mlađe kadetkinje Petra Čavec i Ema Zgurić bile su sedme u ukupnom poretku, a nastupali su još mlađi kadeti Petar Mak, Simon Cuković te starija kadetkinja Monika Međeral.

Sljedeće natjecanje HALS-a održat će se u Varaždinu 28. i 29. travnja.

Komentari