Najveći ulični festival u regiji

FOTO BEST OF Špancirfesta u petak, evo što vas očekuje danas

Objavljeno: 20.08.2016. 09:32

Zadnja izmjena: 20.08.2016. 09:50

Foto: Siniša Sović / Mario Knor (Fotoagencija Sjever)

Jučer je započeo najveći ulični festival u regiji - Špancirfest! Varaždinske su ulice pune štandova, šetača i odlične atmosfere. Bogatog programa ne nedostaje, a jučerašnji, prvi dan Špancirfesta ostat će zapamćen po mnogočemu...

U jutarnjim satima, sve do 13 sati, u Habdelićevoj se ulici održavao Park kreative s čak sedam radionica, a uključili su se mnogi. Od 10 do 14 pa opet od 16 do 20 trajao je i Vindiland na Starom gradu. Okupili su se najmlađi, koji su uživali u programu samo za njih.

Od 16 do 20 opet se vratio Park kreative u Habdelićevoj ulici, a već u 17 započeo je i nevjerojatni ulični program. Večer je bila rezervirana za koncerte, a izdvajamo koncert TBF-a & Varaždinskoga komornog orkestra, sastava Sowas, Jinx, Zabranjeno pušenje te koncerte glazbenih zvijezda Dub FX i Kirila Džajkovoskoga.

>> FOTO Kolinda prošpancirala Varaždinom - okinula desetke selfieja, posjetila štandove i razgledala centar

Varaždinom se jučer špancirala i hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, koja je prisustvovala i velikom otvorenju na Korzu.

 >> FOTO Kolinda, Habuš i Toth otvorili ovogodišnji Špancirfest - slijedi još 9 dana zabave, uličnog programa i glazbe

U čemu uživamo danas?

Od 9 do 13 u Habdelićevoj posjetite Park kreative, a već od 10 otvara se Vindilend na Starom gradu. Odvedite klince na zabavu, koja traje do 20 sati.

Od 10 do 12 sati traje i ulični program - zabavljat će vas La Sbrindola, Moonlight Invasions i Trinity. Od 16 do 20 sati vraća se Park kreative u Habdelićevu.

U 17 sati počinje i novi ulični program, koji traje sve do 19:30, a uživati možete u susretu oldtimer biciklista te izvedbama sljedećih skupina: John Doe, Trinity i The Backbeats.

Od 19 sati fakat. fun & warm zagrijava vas zakon certe omiljenih bendova. Uz još mnogo toga što će se dešavati na varaždinskim ulicama, navečer vas zabavljaju Matija Dedić, Tedi Spalato, Lea Dekleva i Zoran Predin, Rambo Amadeus & Five Winnetous Sextet, Quasarr i Laibach.

Komentari