Bogat program na ovogodišnjoj manifestaciji "Lepoglavski dani 2013."

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 01.06.2013. 11:21

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:16

Foto: -

Počela je ovogodišnja manifestacija "Lepoglavski dani 2013." koja će trajati do nedjelje, 2. lipnja, a organizatori su se potrudili osigurati bogat program koji posjetiteljima svih uzrasta jamči odličan provod.

S ciljem poboljšanja cjelokupnog događaja, većina aktivnosti ove godine se održava na novoj atraktivnoj lokaciji – u Gradskom parku pored Doma kulture.

Svi posjetitelji moći će razgledati izložbe starih razglednica i poludragog kamenja u Gradskoj knjižnici, kao i posjetiti sajmove turizma, enogastronomije i starih zanata, međunarodni sajam minerala i poludragog kamenja te susret vina z bregov u Gradskom parku.

Također, bit će tu i već tradicionalna izložba malih životinja lepoglavske udruge ljubitelja malih životinja.

U ponudi je i bogat glazbeni program tijekom cijele manifestacije, a posebno se ističe nastup popularnog rokera Zorana Mišića.

Za ljubitelje kazališne umjetnosti popularni hrvatski glumac Ljubomir Kerekeš izvest će svojeg legendarnog Dimnjačara u nedjelju 2. lipnja navečer.

Tijekom trajanja manifestacije, mlađi posjetitelji moći će se zabaviti u lunaparku i parku za zabavu i igru u Gradskom parku. Za njih su pripremeljene i Igre dječjih vrtića i Izviđački logor.

Organizatorima su u susret izašli i domaći ugostitelji, koji će svakoga dana posebnim ponudama omogućiti posjetiteljima da uživaju u omiljenim pićima po povoljnijim cijenama te posebno osmišljenim zabavnim programima. 

Komentari