U Buzetu rukometaši Vidovec Biosa žele i do treće pobjede

Objavljeno: 28.09.2012. 19:33

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

Foto: Darko Gorenak / GODAR

Nakon velike pobjede nad Siscijom, pred rukometašima Vidovec Biosa praktički da nije bilo odmora. Treninzi u četvrtak i petak poslužili su kao priprema ekipa za nadolazeći subotnji susret u Buzetu.

Kao i u 1B ligi, gdje su gostovali u Labinu i Umagu, i ove sezone, u Premijer ligi imaju dva teška istarska gostovanja – Poreč i Buzet. Utakmice u Istri redovito su među težima, jer se u pravilu radi o čvrstim obranama, glasnim navijačima i domaćinskim ekipama.

Ekipa Vidovec Biosa na sve to je navikla, u svojem „strelovitom“ usponu, u samo dvije sezone, iz treće do prve lige. Premijer liga zasigurno je najveći izazov, a najiskusnij igrač Biosa jest Damir Turković, koji je protiv Sisčana svojim „bombama“ izvana i riješio pitanje pobjednika petnaestak minuta prije kraja.

- Čeka nas jedna vrlo teška utakmica u Buzetu, domaćinska i dobra ekipa Buzeta, ali spremni smo na taj okršaj. Raspoloženje u ekipi je dobro, posebice nakon pobjede nas Siskom, i nadamo se da možemo to isto ponoviti i u Buzetu. Forma ekipe je u uzlaznoj putanji, a kada se vrate i ozlijeđeni igrači, bit će još bolje – istaknuo je Damir Turković.

Na susret Vidovec Bios i dalje putuje bez Alena Melnjaka i Jeftića, no nadaju se da će uspjeti ponoviti igru kao protiv Siscije. To bi im trebalo biti dovoljno, da Buzet ne napuste nezadovoljni.

Uz svoju ekipu na gostovanju će ponovno biti i ponešto navijača vidovečkog prvoligaša, a eventualni uspjeh u Buzetu bio bi snažan poticaj za utakmice koje slijede.

 

Komentari