Čelni ljudi grada Lepoglave posjetili prvašiće u Višnjici i Lepoglavi

Piše: J.N./eVz

Objavljeno: 13.09.2014. 13:56

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Grad Lepoglava

Prvašiće u osnovnim školama u Višnjici i Kamenici posjetili su lepoglavski gradonačelnik Marijan Škvarić i njegov zamjenik Hrvoje Kovač, kako bi im poželjeli puno uspjeha na početku njihova školovanja...

Na putu koji je pred vama očekuje vas puno radosti i ono što je najvažnije - puno znanja, koje ćete, zahvaljujući vašim učiteljima i uz potporu svojih roditelja i Grada Lepoglave, usvajati stvarajući tako temelje za budućnost. Upravo je znanje preduvjet da u budućnosti budete uspješni i sretni ljudi, poručio je kameničkim i višnjičkim prvašićima gradonačelnik Škvarić.

U OŠ Ivana Rangera, u novoj školskoj godini, u prvi je razred krenulo 14, a u OŠ Izidora Poljaka Višnjica 20 učenika, koje je, kao i učenike ostalih razreda, na školskim klupama dočekao dio udžbenika koje su im kupili Grad Lepoglava i Varaždinska županija.

Posjetu prvašićima u Višnjici gradonačelnik Škvarić i njegov zamjenik Kovač iskoristili su kako bi se upoznali s tijekom radova na ugradnji podizne platforme koja se gradi u višnjičkoj osnovnoj školi. Radovi se bliže kraju pa će OŠ Izidora Poljaka Višnjica uskoro biti u potpunosti prilagođena osobama s invaliditetom.

Podizna platforma vrijedna 163 tisuća kuna gradi se sredstvima koje je OŠ Izidora Poljaka Višnjica dobila na natječaju Ministarstva branitelja, u iznosu od 108 tisuća kuna, te sredstvima koja su osigurali Grad Lepoglava i Varaždinska županija.

Komentari