CISOK predstavlja inženjere strojarstva, elektrotehnike i informatičare

Objavljeno: 25.02.2014. 08:21

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Foto: ilustracija - Andrej Švoger

Varaždinski Centar za informiranje i savjetovanje o karijeri (CISOK) nastavlja s predstavljanjem zanimanja pa će tako u srijedu, 26. veljače biti predstavljena zanimanja (diplomirani) informatičar i inženjer elektrotehnike/inženjer strojarstva.

Predstavljanje zanimanja namijenjeno je učenicima koji imaju određenu predodžbu što osobe ovih zanimanja rade, no do sada nije bilo prilike da "iz prve ruke" čuju čime se točno svatko od njih bavi. Pozvani su stručnjaci koji dugi niz godina rade u ovim zanimanjima, kako bi pobliže predstavili svoj posao.

Što su izazovi ovih zanimanja, koje su prednosti, a koji nedostaci? Bi li oni sami ponovo odabrali svoje zanimanje i zašto? Koja je razlika između inženjera i diplomiranog inženjera? U čemu su ova zanimanja slična, a što ih razlikuje? Koji fakultet upisati da bi mogli raditi u nekom od navedenih zanimanja? - neka su od pitanja na koja će svi zainteresirani moći dobiti odgovore na predstavljanju koje počinje u 16:30 sati.

Predavanje će se održati u prostorijama CISOK-a u Ulici Ivana Kukuljevića 12 u Varaždinu, a sudjelovanje je potrebno najaviti na broj telefona 042 302 179 ili e-mail: [email protected]r.

Komentari