CISOK priprema nova predavanja za srednjoškolce i nezaposlene

Objavljeno: 02.02.2014. 11:39

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Foto: Ilustracija, Dragutin Kliček

Varaždinski Centar za informiranje i savjetovanje o karijeri (CISOK) i u veljači pripremio je zanimljive i poučne sadržaje.

Već 4. veljače održat će se predavanje "S CISOK-om do prave odluke". Ciljna populacija su učenici završnih razreda srednjih škola koji još uvijek nisu donijeli odluku o tome gdje će nastaviti svoje školovanje. Uz pomoć i podršku savjetnica te uz korištenje računalnog programa profesionalnog usmjeravanja Moj izbor, učenici će priliku preispitati vlastite profesionalne interese te utvrditi što je sve važno razmotriti da bi donijeli pravu odluku.

Učenici završnih razreda osnovnih škola 6. veljače pak mogu upoznati zanimanja bravar, strojobravar, tokar na temelju iskustva osoba koje dugi niz godina u navedenim zanimanjima rade.

Za nezaposlene osobe se 12. veljače održava radionica "Aktivno upravljanje karijerom" koja upoznaje korisnika s važnošću upravljanja vlastitom karijerom, ispunjavanje upitnika samoprocjene vlastitih znanja, vještina i sposobnosti, rasprava o mogućim načinima razvoja istih.

Upoznajmo zanimanje tehničar za mehatroniku, računalni tehničar za strojarstvo i tehničar za računalstvo za učenike održava se 13. veljače.

Sudjelovanje na svim aktivnostima je besplatno, a prijava na aktivnosti obavlja se telefonom na broj 042 302 179 ili na e-mail: [email protected]. Radno vrijeme CISOK-a je od ponedjeljka do petka od 8 do 20 sati, na adresi Ulica I. Kukuljevića 12, Varaždin.

Komentari