Cjelodnevnim druženjem u "Šumici" Kneginčani proslavili Praznik rada

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 02.05.2014. 09:24

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

U organizaciji Športske zajednice Općine Gornji Kneginec, Turističke zajednice Općine Gornji Kneginec i udruge vinogradara i voćara "Varaždinbreg", u "Šumici" na Malom Vrhu održana je proslava 1. svibnja - Praznika rada.

Za sve posjetitelje bila je osigurana besplatna podjela graha koji su skuhali i podijelili kneginečki vinogradari. U programu proslave uz sportske aktivnosti sudjelovali su likovnjaci udruge "Kula Kneginec", koji su građanima prezentirali svoje likovne radove, ali i crtali slike s motivima koji proizlaze iz njihove umjetničke mašte.

Kneginečka udruga umirovljenika natjecala se u pikadu u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji s  umirovljenicima iz Zavrča, iz susjedne Slovenije, s kojima gaje dobrosusjedske odnose, te se međusobno posjećuju i druže na zajedničkim izletima.

U malom nogometu odigran je turnir na kojem je sudjelovalo sedam ekipa, a u finalnom dvoboju juniori NK Zagorca pobijedili su ekipu Šumatransa s 3:1 i bili pobjednici turnira.

Cjelodnevnom druženju s građanima nazočili su općinski načelnik Goran Kaniški, njegov zamjenik Robert Đuranec i predsjednik Općinskog vijeća Miroslav Bubnjarić.

Komentari