Članovi lepoglavskog SDP-a okupili se na novogodišnjem druženju

Objavljeno: 07.01.2014. 09:37

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Gradska organizacija SDP-a Lepoglava ove je subote, 4. siječnja, održala tradicionalno novogodišnje druženje članova i simpatizera.

Kako stoji u njihovom priopćenju, prilika je to koju lepoglavski SDP-ovci kroz jedno neformalno druženje koriste za analizu protekle godine i operativne planove za ovu godinu, a tako je bilo i ovog puta.

U prigodnoj novogodišnjoj zdravici predsjednik Gradske organizacije i aktualni zamjenik gradonačelnika Hrvoje Kovač ukratko se osvrnuo na proteklu godinu koju su obilježili lokalni izbori.

Nakon toga pažnju prisutnih usmjerio je na zajedničke planove u ovoj godini, koja bi trebala započeti s intenzivnim sastancima svih članova, kako bi zajednički pripremili plan rada za 2014. godinu, ali i Mandatni plan za četiri godine mandata Predsjedništva i Gradskog odbora.

- SDP je stranka koja se mijenja, stranka koja je najviše poradila na demokratizaciji kroz povećanu inkluzivnost svojih članova. Upravo to je bit i okosnica našeg rada ove godine. Kroz javne rasprave, okrugle stolove i diskusijske grupe otvorit ćemo dijalog sa članstvom i simpatizerima prilikom donošenja ključnih odluka - zaključio je svoj govor predsjednik Gradske organizacije, zaželjevši svima prisutnima svako dobro te obilje zdravlja uz poslovne i osobne uspjehe.

Neformalnom druženju uz tridesetak lepoglavskih članova pridružili su se prijatelji i suradnici iz ogranaka Ivanec i Varaždin, s kojima je dogovarana suradnja na zajedničkim aktivnostima svih Forumaša.

Komentari