Damir Biškup novi trener drugoligaša Međimurja

Objavljeno: 25.10.2011. 10:24

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

Foto: Damir Žbulj / SportNet

Međimurski drugoligaš našao je trenera, radi se o Damiru Biškupu, koji je vodio Hrvatski dragovoljac u Prvoj i Drugoj ligi, piše Ivana Strahija za SportNet.

Riješen je međimurski problem s trenerom, javlja za Sportnet direktor Međimurja Stjepan Hamonajec. Momčad će voditi Damir Biškup, koji je do sada stjecao iskustva u Hrvatskom dragovoljcu, vodeći ga i u Prvoj i u Drugoj HNL.

Biškup je danas poslijepodne već vodio svoj prvi trening u Čakovcu, a prvi će mu izazov biti gostovanje kod Mosora, treećplasirane ekipe prvenstva. Međimurci teško da mogu očekivati puni plijen, no možda promjena stratega igračima da dovoljno ekstra motiva za remi.

Inače, Međimurje je već jedno vrijeme bez trenera, jer je Miljenko Dovečer otišao na bolovanje. Momčad je nakon toga silom prilika preuzeo dotad pomoćni trener Hrvoje Goričanec, no i njemu je 'prekipjelo' nakon poraza od Imotskog u Čakovcu (0:3), pa je Upravi poručio da si nađe novog trenera, a on se vraća u Školu nogometa Međimurje-Čakovec.

Status Miljenka Dovečera ostaje nerazriješen, a kako je on i sportski direktor kluba, jasno je kako je situacija daleko od idealne.


Izvor: hrsport.net

Komentari