DND Varaždin organizira humanitarni koncert "Zagrljaj za Filipa"

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 05.02.2014. 12:46

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Foto: ilustracija

Povodom blagdana Valentinovo, Društvo Naša djeca Varaždin organizira humanitarni koncert pod nazivom "Zagrljaj za Filipa".

Humanitarna priredba bit će održana u petak 14. veljače, s početkom u 18 sati u Sportskoj dvorani u Graberju.

Kako napominju iz DND-a Varaždin, riječ je o dječaku Filipu Kosu, učeniku 8. razreda VI. osnovne škole Varaždin, koji boluje od cerebralne paralize i zbog poteškoća u kretanju potrebna je ugradnja lifta u njegovu stambenu zgradu.

Humanitarnu priredbu će voditi Lea i Kristijan iz VTV, a u programu će biti puno pjesme, plesa, igre i ugodnih tonova u izvođenju djece uzrasta od 3. do 18. godine života koju za nastup pripremaju njihovi voditelji u Društvu Naša djeca Varaždin.

Ulaznice po cijeni od 20 kuna mogu se kupiti radnim danom na blagajni Društva Naša djeca Varaždin, Ulica kralja Petra Krešimira IV. 15/1. i sat vremena prije priredbe na blagajni Sportske dvorane u Graberju.

- Budući da polaznici stvaralačkih radionica DND njeguju prijateljstvo, imaju razvijen osjećaj empatije, to smo odlučili Filipu podariti veliki zagrljaj i iskazati prijateljsku ljubav. Dragi prijatelji, kupite ulaznice, uživajte u prekrasnoj dječjoj priredbi i na taj način pomažete Filipu u prevladavanju poteškoća u kretanju - ističu iz varaždinskog Društva Naša djeca.

Komentari