Dobrodošlica u novoj školskoj godini za lepoglavske učenike

Objavljeno: 10.09.2014. 07:58

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Grad Lepoglava

Izvor: galerija-images/Pocetak skolske godine - Lepoglava

Lepoglavski gradonačelnik Marijan Škvarić zaželio je učenicima i učiteljima s područja Grada Lepoglave puno uspjeha u novoj školskoj godini.

- Vi ste budućnost našeg grada i sve što radimo na njegovu razvoju radimo zbog vas. Na vama je da, uz podršku koju imate od roditelja, učitelja i Grada Lepoglave, učite jer znanje je bogatstvo koje će vam u budućnosti najviše koristiti – poručio je osnovnoškolcima gradonačelnik Škvarić na početku nove školske godine zaželjevši im pritom, kao i njihovim učiteljima, puno uspjeha u radu.

A prvi je dan nove školske godine lepoglavski gradonačelnik Marijan Škvarić, sa svojim zamjenikom Hrvojem Kovačem, proveo s učenicima OŠ Ante Starčevića Lepoglava u koju je ove godine krenulo njih oko 350, od čega 34 u prvi razred. Uz gradonačelnika Škvarića, želje za uspjeh u novoj školskoj godini učenicima OŠ Ante Starčevića Lepoglava uputio i ravnatelj Ratko Tomić, dok je kapelan lepoglavske župe Nikola Markušić na sve učenike i djelatnike škole zazvao božji blagoslov.

Učenike su na školskim klupama dočekale knjige koje su im kupili Grad Lepoglava i Varaždinska županija i tako pomogli njihovim roditeljima u financiranju njihova školovanja.

- Za ovu školsku godinu kupili smo vam dio potrebnih udžbenika. Na vama je samo da učite – istaknuo je gradonačelnik Škvarić rekavši učenicima OŠ Ante Starčevića Lepoglava da ih svake godine kad se vrate sa školskih praznika u školi dočeka nešto novo.

- Stalno uređujemo školu. Tijekom ovih praznika u školi smo ugradili dizalice topline koje će za hladnih dana grijati školsku zgradu i omogućiti vam da u školi boravite i učite u idealnim uvjetima  – otkrio je učenicima gradonačelnik Škvarić.

{gallery}Pocetak skolske godine - Lepoglava{/gallery}

Komentari