prijavite se

Dođite na tradicionalni pohod po ludbreškoj planinarskoj obilaznici

Objavljeno: 25.12.2023. 18:05

Zadnja izmjena: 25.12.2023. 18:05

Foto: Planinarsko društvo Ludbreg

U organizaciji članova PD LUDBREG uz potporu GRADA LUDBREG  održat će se 12. tradicionalni zabavno-rekreacijski pohod u Ludbreg, po Ludbreškoj planinarskoj obilaznici. Događaj je planiran za 6. siječnja, a okupljanje je od 7 i 30 sati u centru Ludbrega kod kružnica Centra svijeta. 

Kao i prethodnih godina, ponovno će biti organizirane dvije varijante. Kraća staza, preko Ludbreških vinograda i klijeti te malo šume (14km, 4h lagano, lakše), kao i duža, kompletna staza obilaznice (24km, 7h, teže). Okupljanje je od 7 i 30 sati, piće i obrok dobrodošlice. U 9 sati zajednička fotografija, a  polazak na pješačenje oko 9 i 15 sati . Sudionici kraće varijante, polaze na pješačenje 15 minuta nakon što odu oni koji prolaze cijelu stazu.

Na putu će biti nekoliko punktova za odmor, te posjeta vinskim podrumima. Nakon pješačenja, u sali hotela Amalija u centru Ludbrega, od 14h nadalje biti će organiziran topli obrok ili mogućnost osobne narudžbe iz restorana hotela. Dnevnik obilaznice biti će moguće nabaviti pred pohod na licu mjesta (8 €). Blokovi za grah ili gulaš te participacija za pohod (5,00 €) također će se nabavljati kod mjesta okupljana prije polaska. Prijaviti se možete putem poveznice

Komentari