Đurasek završio na 86. mjestu, Kišerovski sjajan u sedmoj etapi

Objavljeno: 11.05.2013. 13:57

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:16

Foto: Zvonimir Mikašek / 3sporta.com

U sedmoj etapi Gira d Italia, voženoj od Marine Di San Salva do Pescare, dugačkoj 177 kilometara, varaždinski biciklist Kristijan Đurasek na cilj je stigao na 86. mjestu, sa 6 minuta 54 sekundi zaostatka, dok je Robert Kišerlovski završio na 24. mjestu sa minutom i sedam sekundi zaostatka.

Bila je to etapa s nekoliko brdskih uspona, a najbolje se snašao Australac Adam Hansen, koji je iza sebe ostavio skupinu od dvadesetak biciklista, među kojom je bio i odlični Kišerlovski, na zaostatku od 1.07. Ovim plasmanom hrvatski biciklist se u ukupnom poretku domogao odlične desete pozicije.

Kristijan Đurasek je vozio vrlo dobru etapu, nije previše zaostao, a na kraju je zaostatak bio 6.54. U ukupnom poretku Đurasek se nalazi na 73. mjestu. U ukupnom poretku vodi Španjolac Intxausti Elorriaga, a zanimljivo, prvih deset biciklista nalazi se unutar 34 sekunde, koliko u ukupnom poretku zaostale Kišerkovski, što je garancija odličnog Gira.

U subotu je na rasporedu vožnja na kronometar, na stazi dužine 58,5 kilometara, kada ćemo sigurno vidjeti prve veće promjene u ukupnom poretku.

 

Komentari