„Klenovničko prošćenje“ povezalo licitare, keramičare i ekologe

Objavljeno: 01.06.2012. 08:40

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

Foto: varazdinska-zupanija.hr

Na nedavno održanoj Županijskoj smotri učeničkih zadruga, između dvadeset i dvije učeničke zadruge, koje su izložile svoje radove na Franjevačkom trgu, našla se i učenička zadruga "Licitarsko srce".

Spomenuta je je zadruga bila jedna od ukupno sedamnaest zadruga koje su se natjecale u kategoriji učeničkih zadruga osnovnih škola, a koja je od ocjenjivačke komisije dobila 48,5 bodova od ukupnih 50 i time zauzela treće mjesto.

"Licitarsko srce" na smotri se predstavilo s tri sekcije: Licitari, Likovna / keramika i Ekološka sekcija, a tema izložbe je bila "Klenovničko prošćenje".

Brojni posjetitelji, među kojima su bili i turisti iz dalekog Japana,  mogli su na izložbenom štandu vidjeti proizvode iz spomenutih sekcija, prelistati ljetopis učeničke zadruge, pogledati katalog proizvoda, čuti o radu zadruge, kušati medenjake te na kraju i kupiti učeničke radove.

Na ovogodišnjoj županijskoj smotri zadrugari su bili učenici iz šestog razreda: Ivana Canjuga, Lorena Mudri i Silvestar Kapustić.

Zadrugare su pratile i voditeljice sekcija Ana Šoštarić i Štefica Oštarjaš te voditeljica zadruge Karmelka Car. Za uspjeh su zaslužni svi oni, ali također i druge voditeljice sekcija: Božica Bunić, Vesnica Kišiček i Danijela Đurin.

Komentari