Ekipa Graditeljske škole - strojari pobjednik turnira u graničaru

Objavljeno: 08.05.2014. 17:45

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Foto: Savjet mladih Grada Varaždina

U sklopu Dana maturanata 2014. u srijedu, 7. svibnja, održan je turnir u graničaru u Drugoj gimnaziji Varaždin.

Već drugu godinu zaredom Savjet mladih Grada Varaždina i Savjet mladih Varaždinske županije organizirali su turnir u graničaru za učenike završnih razreda srednjih škola.

Za razliku od prošlogodišnjeg turnira na kojem su se natjecale samo dvije ekipe, ove je godine turniru prisustvovalo čak osam ekipa iz sedam škola.

Uz sudačko oko Udruge kineziologa, do finala su stigle Graditeljska, prirodoslovna i rudarska škola i Prva gimnazija, i to nakon pobjede nad trećeplasiranom Gospodarskom školom. U finalu do pobjede i besplatnih ulaznica za Špancirfest stigla je ekipa Graditeljske škole - strojari.

- Želimo zahvaliti Turističkoj zajednici Grada Varaždina, Drugoj gimnaziji Varaždin koja je ustupila dvoranu, Udruzi kineziologa na suđenju te profesorima tjelesnog koji su pratili ekipe - poručuju iz Savjeta mladih Grada Varaždina.

Ovaj turnir uvertira je u Dane maturanata 2014., koji se nastavljaju 9. svibnja predavanjem "Maturanti, doprinesimo sigurnosti na cestama" u dvorani Strojarske i prometne škole. Predavanje počinje u 11 sati, a namijenjeno je učenicima Strojarske i prometne škole i maturantima ostalih škola. Dani maturanata završavaju 16. svibnja plesom quadrille na varaždinskom Korzu točno u podne te velikim koncertom rockera Louder i gostiju Nulte frekvencije kao i izborom najuniformi.

Također, sve informacije o danima maturanata mogu se naći ovdje.

Komentari