Ekipi VIP Bicycles naslov na TTS zimskoj ligi

Objavljeno: 18.02.2013. 16:09

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

Završilo je natjecanje u TTS zimskoj ligi, a naslov je osvojila ekipa VIP Bicycles. U posljednjem kolu potonja ekipa podijelila je bodove s ekipom Caffe Bar As iz Gornjeg Ladanja što joj je bilo dovoljno za prvo mjesto...

U prvoj utakmici posljednjeg kola TTS zimske lige CBB Nekretnine su u zadnjoj minuti pogotkom Poljana svladali ekipu Letećih Medvjedića rezultatom 2:1.

Zatim su uslijedile dvije utakmice koje nisu krojile poredak. U prvoj je Caffe Bar Diana iz Varaždinskih Toplica pobijedila Retro Junajted 5:3, a u drugoj Iceki & Kahli Beer ekipu Iskustvo s uvjerljivih 6:1. Tada je PP iz Kneginca lakše od očekivanog odradio posao protiv Kadeta i uz 4 gola odličnog Nikole Hercega osigurao 2. mjesto u konačnici zbog međusobnog ogleda Vip Bicyclesa i Caffe Bar-a As koji je tek trebao uslijediti.

Prije velikog finala i borbe za 1. mjesto odigrala se još jedna utakmica za prestiž u kojoj su Rakova Deca pobijedila ekipu Kao da su te rezultatom 7:4.

Nakon potonjeg susreta na raspored je došao susret momčadi VIP Bicyclesa i Caffe Bar-a As koje su pružile odličnu malonogometnu predstavu, dostojnu finala. Računica je bila jasna - za vrh je momčadi VIP Bicyclesa bio dovoljan i remi, dok sve osim pobjede ekipu As-a gura na 3. mjesto poretka.

Poveli su Vip Bicyclesi preko najboljeg strijelca lige Dražena Kapeša, no do poluvremena je odlični Jasmin Kokotec vratio stvari na početak. Za 2:1 vodstvo VIP Bicyclesa poentirao je Davor Priher i tada su dečki iz As-a odlučili sve karte baciti u napad i igrati i s vratarem u polju. Minutu i pol prije kraja Kokotec svojim drugim golom vraća nadu u konačni trijumf, no do potpunog preokreta ipak nije došlo, te je utakmica završila rezultatom 2:2.

Prvo je mjesto tako odnijela je momčad VIP Bicyclesa, drugi je bio Prijevoz Plantak iz Kneginca, a treće mjesto osvojila je ekipa Caffe Bar As iz Gornjeg Ladanja.

Najbolji strijelac lige bio je Dražen Kapeš iz prvoplasirane ekipe s 18 postignutih golova, najboljim igračem proglašen je Jasmin Kokotec iz Caffe Bar-a As, a najboljim vratarem Siniša Vuković iz momčadi Prijevoz Plantak.

Komentari