Elektrostrojarska škola: predavanja i radionice "Vizija, misija, vrijednost"

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 26.02.2013. 14:11

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

U Elektrostrojarskoj školi Varaždin od 1. do 6. ožujka održavat će se niz stručnih predavanja i radionica za učenike i profesore na temu: "Vizija, misija, vrijednost".

Predavanja i radionice održat će se u sklopu multilateralnog projekta mobilnosti Comenius pod nazivom "New leader, new management, new school: to get better at school", a Elektrostrojarska škola je jedan od partnera na projektu. Koordinator projekta je gimnazija iz Italije, a uz Elektrostrojarsku školu partneri su još škole iz Finske, Njemačke, Rumunjske, Turske i Cipra.

Uz učenike i profesore iz svih partnerskih škola, njih ukupno 80, sudjelovat će i 21 sudionik iz varaždinske škole. Osim stručnih predavanja i radionica predviđen je i kulturni program u sklopu kojeg će se gostima iz zemalja sudionica predstaviti kulturne i povijesne znamenitosti grada Varaždina, Varaždinske županije, Trakošćana, Krapine i Zagreba.

Kako ističe ravnatelj Elektrostrojarske škole Igor Kos, ovo je nastavak proaktivne politike škole, koja je u zadnje 3-4 godine iz EU fondova dobila 483 tisuće eura, odnosno 3,6 milijuna kuna, a trenutno su u pripremi i novi projekti na strukturne fondove.

Komentari