Elkom kup Ivanec: U subotu na rasporedu četvrtfinale

Objavljeno: 13.01.2012. 09:17

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:12

Elkom kup u Ivancu opasno se zahuktao, a prošlog vikenda saznali smo osam momčadi u seniorskoj i veteranskoj konkurenciji, koje će odmijeriti snage u četvrtfinalu. U subotu su na rasporedu četiri seniorske i  dvije veteranske utakmice koje će ponuditi pregršt kvalitetnih i atraktivnih poteza ...

Prva je na rasporedu utakmica između GT Ro-si i Policijske postaje Ivanec koju mirne duše možemo nazvati „finalom prije finala“. Obje ekipe u dosadašnjem dijelu turnira pokazale se najviše znanja i vještine, a po imenima to su dvije najjače ekipe. Okosnicu ekipe GT-Ro-si čine Vincelj i Dlesk, dok se kod „Policajaca“  ističu Kapeš, Jambres, Lukavečki i Herceg, a pojačali su se s Kujtimom Morinom, dok će u četvrtfinalu navodno nastupiti i brat Korab Morina.

Iako ostale ekipe, koje čine hakleri s područja Varaždinske i Krapinsko- zagorske županije nemaju toliko žvučnih imena njihovi međusobni srazovi sigurno će ponuditi odličan nogomet koji će u trans dizati ivanečku publiku.

Poklanjamo 2*1 ulaznice za ivanečki malonogometni turnir

Svi koji žele osvojiti ulaznice za ovaj lijepi turnir, neka se jave e-mailom na [email protected]. Poklanjamo 2*1 ulaznicu za subotu i 2*1 ulaznicu za nedjeljno polufinale. Požurite, prijavite se tijekom petka, a u subotu ujutro objava rezultata.


Raspored

Subota, 14. siječnja

15:30 GT Ro-Si – Policijska postaja Ivanec (1/4 seniori)

16:20 Policijska postaja Ivanec – Cojones (1/4 veterani)

17:10 Caffe bar Stara pošta i Caffe bar Borsalino – Športska udruga građana Gornja Šemnica (1/4 seniori)

18:00 ASO Ponos – Elkom SL-Servis (1/4 seniori)

18:50 Lepoglava – Od klijeti do klijeti (1/4 veterani)

19:40 MNK Žarovnica – Kolobit (1/4 seniori)


Komentari