Emil Milihram i dalje bez konkurencije na divljim vodama

Objavljeno: 07.03.2011. 08:39

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:08

Foto: KKK Varteks

Najbolji varaždinski, hrvatski i svjetski kajakaš na divljim vodama, Emil Milihram, nastavlja dominirati na rijekama diljem svijeta. Protekli je tjedan vozio na rijeci Elle u Francuskoj i ubilježio dvije glatke pobjede.

Hrvatski reprezentativci u kanuu jednosjedu, među kojima je i Emil Milihram, protekli su tjedan proveli na pripremama u francuskoj pokrajini Bretagni.

Tamo je održano i prvo ovogodišnje natjecanje na divljoj vodi, na stazi na rijeci Elle. Uz naše reprezentativce nastupili su i najbolji kajakaši na divljim vodama iz Engleske, Luksemburga, Švicarske, Njemačke, Češke, Slovačke i Francuske.

No, Emil Milihram kao da je s drugog svijeta i jednostavno nema konkurenta. Osvojio je glatko prvo mjesto i u maratonu dužine 35 kilometara i u klasičnoj spust utrci dužine 6 kilometara.

Dobri su bili i Milihramovi reprezentativni kolege Tomislav Lepan i Igor Gojić. Lepan je osvojio dva 4. mjesta dok je Gojić u klasičnoj spustu bio 5., a u maratonu 6.

Hrvatske reprezentativce na divljim vodama na djelu možete uživo vidjeti za dva tjedna kad će biti održano Prvenstvo grada Zagreba u spustu i slalomu.



Komentari