Facebook humanitarci organiziraju Aukciju, pomognite potrebitima

Objavljeno: 21.06.2014. 10:35

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Ilustracija

Facebook humanitarci ponovno su aktivni u svom humanitarnom radu te su krenuli s novom akcijom.

Radi se o „Aukciji“ koja će trajati do kraja ovog mjeseca, 30. lipnja do ponoći, a ideja je da se preko Facebooka mogu kupiti ponuđeni predmeti i na taj način pomoći i učiniti dobro dijelo.

Svi predmeti ponuđeni na aukciji mogu se pogledati na web adresi http://fb-humanitarci-varazdin.hr/, a oni koji nemaju Facebook profil, svoje ponude mogu slati na mail adresu [email protected].

Facebook humanitarci pozivaju i na pomoć u brzopoteznoj akciji za ženu koja živi u Domu za invalide.

Otkad joj je umro otac, ne može si više priuštiti neke ženske „sitnice“. Skupljamo isključivo novi ženski donji veš, to su potkošulje, gačice, grudnjake, veličinu četiri, kao i žensku kozmetiku – poručuju Facebook humanitarci.

S obzirom na to da još uvijek nemaju prostor za skupljanje donacija, FB humanitarci poručuju kako je najlakše uplatiti neki novčani iznos na račun njihove Udruge: Zagrebačka banka HR4423600001102379552 s opisom uplate ŽENA. Tim novcem kupit će se potrebne stvari.

Ukoliko je nekome ipak jednostavnije kupiti stvari i donijeti ih, molimo da nas kontaktirate na mobitel Udruge 099 651 4039 – poručuju FB humanitarci i pozivaju na što bolji odaziv u ovakvim  akcijama.

Komentari