FB humanitarci: Pokreću humanitarnu aukciju umjetnina i još dvije akcije

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 13.04.2014. 11:42

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Budući da akcija Uskrs-pomozimo onima koji nemaju uskoro završava, Fb humanitarci odlučili su krenuti s novim akcijama.

Tako je krenula još jedna velika akcija koja će se odvijati pad nazivom "Aukcija".

- Stoga i ovim putem želimo zamoliti sve umjetnike za donaciju umjetnina s kojima bi organizirali aukciju putem Facebooka,  a u namjeri da sakupimo prehrambene i higijenske namirnice kojima bi onda opskrbili naše obitelji u potrebi. Za svaku umjetninu na aukciji bi bila ponuđena najniža cijena, a aukcija bi na Facebooku trajala tjedan dana.  Za postignutu cijenu bi licitatori trebali u zamjenu donijet prehranu i higijenu uz račun kao dokaz. Zamišljeno je da se umjetnine ponude običnim građanima stoga nije potrebno donirati najskupocjenije stvari nego samo neku "sitnicu" koju bi  ljudi dobra srca mogli sebi priuštiti  "kupiti" - objašnjavaju Fb humanitarci.

Isto tako su otvorene i dvije manje akcije.

U jednoj se skuplja rižino brašno, rižino mlijeko, riža, jaja, meso (sve vrste), jabuke, banane i naranče za djevojčicu koja zbog alergija ima vrlo mali odabir prehrambenih namirnica.

U drugoj akciji sakupljaju se ženske pidžame i spavaćice, kućne haljine te pelene za odrasle osobe za pet starih gospođa koje nemaju nikoga svoga,  žive u domu za starije i nemoćne, a jedna od njih nema obje noge.

- U nadi da će i ove akcije uspjeti kao i dosadašnje još jednom zahvaljujemo svim donatorima i svim ljudima koji nas podržavaju - poručuju Fb humnitarci.

Komentari