općina gornji kneginec

Foto - Održana 100. sjednica Skupštine DVD Kneginec Gornji

Objavljeno: 04.03.2024. 18:01

Zadnja izmjena: 04.03.2024. 18:01

Foto: DVD Gornji Kneginec

Proteklog vikenda u društvenom domu u Turčinu članovi Dobrovoljnog vatrogasnog društva Kneginec Gornji održali su 100. izvještajnu sjednicu Skupštine.

Na sjednici su uz mnogobrojne članove društva prisustvovali i predstavnici prijateljskih vatrogasnih društava, članovi udruga, te gosti i uzvanici među kojima su bili načelnik Općine Gornji Kneginec Goran Kaniški, predsjednik Općinskog vijeća Marko Brezovec, načelnik stožera CZ Općine Gornji Kneginec Robert Đuranec, zapovjednik VZVŽ Željko Nagy, predsjednik VZO G.Kneginec Mihael Magdić, zapovjednik VZO Igor Kišiček te župnik Ivica Puškadija.

Sjednicu je otvorio predsjednik Davorin Cvek koji je predložio voditeljstvo Skupštine i radna tijela. Nakon izbora radnih tijela Skupštine, podnesena su izvješća o radu i financijsko materijalnom poslovanju Društva u 2023. godini. Izvješća za 2023. godinu su usvojena jednoglasno od članstva Društva te je potom predložen i verificiran plan rada i financijski plan za 2024. godinu. 

U daljnjem tijeku sjednice operativnim članovima Društva uručena su uvjerenja o završenim vatrogasnim specijalnostima, uručene su zahvalnice Društva svima onima koji su na osobit način potpomogli rad udruge u 2023. godini. Također, dodaju iz Općine Gornji Kneginec, u listopadu slijedi i svečano obilježavanje 100 godina organiziranog kneginečkog vatrogastva.

Komentari