20.000 eura

Foto - Potpisan Ugovor o sufinanciranju Europskog dvoranskog prvenstva u streličarstvu

Objavljeno: 22.02.2024. 13:41

Zadnja izmjena: 22.02.2024. 13:47

Predsjednik Sportske zajednice Varaždinske županije Krešimir Čop i predsjednik Streličarskog kluba Cekin Varaždin Damir Kolarek potpisali su danas Ugovor o sufinanciranju Europskog dvoranskog prvenstva u streličarstvu vrijedan 20.000 eura, a koji se trenutno održava u Gradskoj sportskoj dvorani na Dravi.

Župan Anđelko Stričak podsjetio je kako su Varaždin, odnosno Varaždinska županija u svega prva dva mjeseca ove godine ugostili dva velika međunarodna sportska natjecanja, što samo govori da su i Grad Varaždin i Varaždinska županija prepoznati kao dobri domaćini. 

- Po treći put, Varaždin je bio domaćin Davis Cupa, a sada smo zahvaljujući Europskom dvoranskom natjecanju u streličarstvu ugostili 240 natjecatelja iz 24 zemlje svijeta. Kao županiji, želja nam je dati podršku programima i projektima sportskih udruga i klubova, s posebnim naglaskom na razvoj sporta za djecu i mlade, kao i ulaganjima u sportsku infrastrukturu, a sve kako bi sport bio dio življenja naših građana - rekao je Stričak.

Predsjednik Sportske zajednice Varaždinske županije Krešimir Čop zahvalio je Varaždinskoj županiji što ih prati i potpomaže u njihovom radu, dok je predsjednik Streličarskog kluba Cekin Varaždin Damir Kolarek zahvalio na financijskoj potpori u organizaciji ovakvog događanja.

Komentari