plasman na županijski lidrano

FOTO U OŠ Petrijanec održan je međuopćinski Lidrano u kojem su vidovečki učenici postigli odličan uspjeh

Objavljeno: 31.01.2018. 13:30

Zadnja izmjena: 01.02.2018. 08:18

U OŠ Petrijanec održan je međuopćinski susret Lidrano za područje „Sjeverozapad“ koji obuhvaća sljedeće škole: OŠ Vinica, OŠ Tužno, OŠ Cestica, OŠ Sračinec, OŠ Petrijanec i OŠ Vidovec.

Učenici OŠ Vidovec izborili su plasman na županijsku smotru Lidrano u literarnom, novinarskom i dramskom izričaju, a ovo su imena učenika i njihovih mentora koji su ih pripremali za ovo natjecanje.

U literarnom stvaralaštvu na županijsku smotru Lidrano plasirali su se Anamarija Zavrtnik iz 5. b razreda, a mentorica je bila Sanja Biškup, učiteljica hrvatskoga jezika. Tu je i Valentino Vrbnjak iz 7. a razreda s istom mentoricom.

U novinarskom stvaralaštvu na županijsku smotru Lidrano plasirala se Melani Košić iz 7. a razreda, čija je mentorica bila već spomenuta učiteljica hrvatskog jezika, Sanja Biškup.

U radijskom stvaralaštvu na županijsku smotru Lidrano plasirali su se Albert Košić iz 5. a i Estera Košić iz7. b razreda s radioigrom 'Dobro Stablo' dok su se u dramsko-scenskom stvaralaštvu na županijsku smotru Lidrano plasirali Zoja Sirovec iz 8. a s monologom 'Tko je Terezi sašio traperice' i Karla Zagorec iz 8. b s uratkom 'Draga mama tak bi štela' pod vodstvom mentorice Kristinke Štefan.

U dramsko-scenskom stvaralaštvu na županijsku smotru plasirala se dramsko-scenska igra Paunaš pod vodstvom mentorice Sanje Biškup.

 

Komentari