prisjetili se...

FOTO U Vinici obilježena 27. obljetnica osnutka 'Tigrova'

Objavljeno: 14.05.2018. 14:50

Zadnja izmjena: 14.05.2018. 14:55

U nedjelju, 13. svibnja, u Vinici je obilježena 27. obljetnica osnutka 5. bojne 1.A brigade „Tigrovi“, a članovi Udruge 5. bojne 1.A brigade predvođeni predsjednikom Damirom Štefuljem već tradicionalno na svoju obljetnicu dolaze u Vinicu, gdje je bojna i osnovana. 

Predsjednik Udruge Štefulj ukratko se osvrnuo na ratni put bojne te nabrojio sve operacije u kojima su sudjelovali u tijeku obrambenog Domovinskog rata. Obilježavanju obljetnice prisustvovali su i gospodin Ilija Vučemilović, predsjednik Udruge veterana „Tigrovi“, gospodin Puja ispred 7. gardijske brigade kojoj je 5. bojna preustrojem pripojena, članovi Viničke udruge branitelja s predsjednikom gospodinom Krajcerom i načelnik Općine Vinica Marijan Kostanjevac.

Načelnik Općine Marijan Kostanjevac pozdravio je sve pripadnike i članove Udruge  5 . bojne i zahvalio svim članovima „Tigrova“ na velikom doprinosu obrani Republike Hrvatske, a također je istaknuo da odnos prema svim braniteljima nije dobar i da takav odnos naši branitelji nisu zaslužili.

 

Komentari