Goran Kozina i Jadranka Kosor na Korzu popili kavu

Piše: Alen Matušin

Objavljeno: 23.05.2014. 14:41

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Foto: Andrej Švoger

Goran Kozina, potpredsjednik Nacionalnog foruma Nikice Gabrića i jedan od osnivača Sveučilišta Sjever, te Jadranka Kosor, kandidatkinja s Gabrićeve liste za Europski parlament, u četvrtak 22. svibnja na varaždinskom Korzu popili su zajedničku kavu.

Povod neformalnog sastanka bili su nedjeljni izbori. - Došla sam malo prošetati, popiti kavu s prijateljima, a onda žurim u Zagreb, jer za mene je danas jako važan dan. Moj sin ima promociju knjige - rekla je Kosor za eVaraždin.

Ne očekuje značajniji odaziv na predstojeće izbore. - Izlaznost će možda biti nešto veća nego prošle godine, ali mala. Ideja koju Nacionalni forum nudi je drugačiji odnos prema politici. Hrvatskoj kronično trebaju hrabri političari, jer bez hrabrih odluka urušit će nam se i zdravstveni i mirovinski sustav - kaže bivša premijerka.

- G. Gabrić i ja smo iz istog mjesta, pa poznajem taj temperament. Znam da je uporan čovjek, a to je dosada pokazao i svojim radom. Vjerujem u njegovu viziju i nadam se da ćemo u budućnosti biti parlamentarna stranka - odgovorio je Kozina na pitanje kako se našao u Gabrićevoj stranci.

Komentari