Grad Ivanec i ŽUC ulažu u rekonstrukciju ivanečkih cesta

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 10.03.2013. 16:55

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

Foto: e-ivanec.com

Grad Ivanec i Županijska uprava za ceste uskladili su plan i program radova na rekonstrukciji prometnica iz županijske nadležnosti i pratećih radova na gradnji komunalne infrastrukture za ovu godinu, prenosi e-ivanec.com.

Program je dio višegodišnjeg zajedničkog plana koji obuhvaća razdoblje od 2013. do 2016. godine, a ovom suradnjom opsežne radove ŽUC-a pratit će istodobni radovi na gradnji nogostupa, rubnjaka, oborinske odvodnje te obnova vodovoda i polaganje nove kanalizacije.

Ove godine radit će se na rekonstrukciji nekoliko pravaca, a jedan od njih je županijska cesta u Bedencu, što će Grad sufinancirati s 25 posto. Uključit će se i Ivkom te će se  nastaviti i s radovima na rekonstrukciji lokalne ceste od Knapića prema Vuglovcu, što će financirati ŽUC.

Grad Ivanec riješit će pitanje imovinsko-pravnih odnosa i otkupa zemljišta na dionici do mosta, a Ivkom će raditi na rekonstrukciji vodovoda i polaganju nove kanalizacije.

Predviđen je i nastavak radova na gradnji nogostupa u Salinovcu, a među planiranim radovima je i rekonstrukcija ivanečke Kukuljevićeve ulice te radovi na županijskoj cesti u Gačicama.

Izvor: e-ivanec.com

Komentari