Grad Lepoglava mjesnim odborima poklonio cvjetne sadnice, kosilicu i trimere

Piše: J.N./eVz

Objavljeno: 24.04.2015. 11:29

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: Grad Lepoglava

Izvor: galerija-images/Grad Lepoglava mjesnim odborima poklonio cvjetne

Ove je godine Grad Lepoglava za potrebe uređenja javnih površina mjesnim odborima, školama i dječjim vrtićima s gradskog područja darovao 2.400 cvjetnih sadnica, dok je Mjesnom odboru Kamenica darovao kosilicu...

Mjesnim odborima Purga i Očura poklonjen je po jedan trimer za košnju trave. Već ranije Grad je kosilicu darovao Mjesnom odboru Žarovnica, a mjesnim odborima Lepoglavska Ves, Kameničko Podgorje i Viletinec – Vulišinec po trimer.

- Niz godina uređujemo naš okoliš, a u tome Gradu pomažu mjesni odbori koji brinu o svojoj okolini. Svake godine mjesnim odborima, školama i vrtićima dajemo cvjetne sadnice kojima oni oplemenjuju naše javne površine. Da te javne površine što lakše održavaju, Grad Lepoglava mjesnim odborima daruje kosilice i trimere, što smo učinili i ove godine – istaknuo je lepoglavski gradonačelnik Marijan Škvarić prigodom podjele cvjetnih sadnica te kosilice i tirmera za košnju trave predstavnicima mjesnih odbora s gradskog područja.

Važna je činjenica da građani preuzimaju inicijativu kad je riječ o uređenju javnih površina u njihovoj okolini, jer te su površine vlasništvo svih nas, dodao je Škvarić.

- Zahvaljujući uređenim javnim površinama svi oni koji posjete Lepoglavu mogu vidjeti da su u gradu u kojem se vodi briga o okolišu – zaključio je gradonačelnik Škvarić naglasivši da je ovo još jedna od aktivnosti usmjerena strateškom usmjerenju Grada Lepoglave da bude zeleni grad.
{gallery}Grad Lepoglava mjesnim odborima poklonio cvjetne{/gallery}

Komentari