Grafičar doživio prvi ovosezonski poraz, Ivančica prvu pobjedu

Objavljeno: 19.11.2012. 16:06

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:47

Odigrano je šesto kolo košarkaške A-2 lige Sjever, a od predstavnika Varaždinske Županije samo je Ivančica izvojevala pobjedu, dok su Vindija i Grafičar poraženi...

Ivančani su tako stigli do prve prvenstvene pobjeda protiv momčadi Radnika 67:46. Nakon prve četvrtine košarkaši Zlatka Manjerovića imali su prednost od plus šest, a tu su prednost zadržali i do odmora. U trećoj četvrtini Ivančani su održavali prednost da bi se onda do kraja susreta popela na 21 koš razlike.

Dok su Ivančani upisali prvu prvenstvenu pobjedu, košarkaši Grafičara doživjeli su prvi ovosezonski poraz. Nanijela im ga je Mladost iz Đurđevca rezultatom 79:74. Susret je bio vrlo izjednačen, no odlučile su ga prve dvije četvrtine u kojima je domaćin bio bolja i čvršća momčad. Do odmora je tako Mladost imala plus pet, a tu je prednost zadržala do samog kraja. 

Treći varaždinski predstavnik, Vindija poražena je u Virju od Podravca 80:69. Iako su Vindijaši nakon prve dvije četvrtine imali prednost od plus sedam, košarkaši Podravca odigrali su bolje drugi dio susreta te na kraju slavili. 

U idućem kolu vodeći Grafičar ugošćuje Čakovec, Vindiji na noge dolazi Mladost, dok Ivančica odlazi u goste Bjelovaru.

Komentari