HDZ-ovci Milanoviću: Želimo da budete i naš gost u Varaždinu i vidite piramide u Brezju

Piše: eVaraždin

Objavljeno: 15.02.2013. 21:34

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

Županijska organizacija HDZ-a, pozvala je pemijera Zorana Milanovića da im bude gost prilikom dolaska u Varaždin...

Poslali su mu pismo u kojem su se osvrnuli na nedavni dolazak potpredsjednika Vlade Branka Grčića. Napomenuli su kako predstavnici Grada nisu pozvali HDZ-ove načelnike prilikom Grčićevog posjeta njihovim općinama.

Pismo HDZ-a premijeru Milanoviću prenosimo u cijelosti

S obzirom da danas dolazite u Varaždin, molimo Vas da budete i naš gost. Naime, u četvrtak, 7. veljače gradonačelnik Grada Varaždina g. Goran Habuš, te njegov zamjenik g.Vjeran Radelić bili su domaćini potpredsjedniku Vlade g. Branku Gčiću. Kao vrijedni i dobri dotmaćini gosta nisu odveli u zone na području Grada Varaždina, već su ga odveli u susjedne općine Gornji Kneginec i Jalžabet, tj. u njihove Poduzetničke zone.

Općinski načelnici navedenih općina g. Goran Kaniški i g. Josip Križanić nisu bili pozvani iako su upravo oni među najzaslužnijima za postojanje tih zona. Pripremili su i odradili sa svojim suradnicima prostorno-plansku dokumentaciju, komunalno ih opremili i uredili, ,,dovukli" investitore, promovirali,..

Primjerice, izvoz s područja općine Gornji Kneginec u inozemstvo iznosi više od 330 milijuna kuna godišnje, i to je za 50 % više od izvoza cijele Dubrovačko-neretvanske županije, ili 10 puta više od cijele Ličko-senjske županije. A općina ima samo 5300 stanovnika!

U Poduzetniikoj zoni Jalžabet provode se investicije vrijedne oko 80 milijuna eura. Ti podaci najbolje govore o sposobnosti HDZ-ovih načelnika i njihovih suradnika. Kako bi vratili gore navedeno gostoprimstvo, pozivamo Vas da budete naš gost u Poduzetničkoj zoni Brezje koja se nalazi na području Grada Varaždina. Imat će te što za vidjeti - ,,piramide" od bala smeća. To će Vam biti i prilika da svoje ,,kukuriku" gradske dužnosnike usmjerite u rješavanje problematike varaždinskog smeća.
U išćekivanju prihvaćanja ovog poziva, najsrdačnije Vas pozdravljamo i želimo Vam ugodan boravak u Varaždinu.

S poštovanjem,

Anđelko Stričak

Komentari