Hoće li Arena ostati neosvojiva tvrđava za protivnice Koke?

Objavljeno: 14.01.2012. 17:14

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Rukometašice Koke u varaždinskoj Areni nisu izgubile susreta, samo je Lokomotiva bila bolja u Varaždinu, no utakmica se tada igrala u Graberju. Hoće li varaždinska Arena i dalje ostati neosvojiva tvrđava za protivnice Koke vidjet ćemo u nedjelju kada Kokice dočekuje Sesvete Agroproteinku...

Koka je u srijedu odigrala zaostalu utakmicu u kojoj kući nije otišla pjevajući. Domaća ekipa Sinja iskoristila je loš ulazak u utakmicu varaždinskih rukometašica, pobijedivši 23-21.

U nedjelju u Areni gostuju Sesvete Agroproteinka, šestoplasirana momčad najvišeg ranga hrvatskog rukometa, a novi trener Koke Nikola Škorić nada se boljem otvaranju utakmice nego prošli put te slavlju na domaćem terenu.

- Sesvete su tehnički i taktički dobro potkovana ekipa i očekujem dobru utakmicu. Nema tu previše tajni, dobro poznajemo gostujuću ekipu i nećemo njima podređivati svoju igru već ćemo igrati svoju igru. Vjerujem u svoje djevojke i nada se najboljem- rekao je trener Koke Nikola Škorić.

Hoće li trener Škorić u svojem debiju pred varaždinskom publikom upisati pobijedu vidjet ćemo u 17 sati na parketu male dvorane varaždinske Arene.


Komentari