Hrvači Vindije na gostovanju uvjerljivo svladali Gavrilović

Objavljeno: 17.10.2011. 10:25

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

Hrvači Vindije na gostovanju u Petrinji ostvarili su uvjerljivu 5-2 pobjedu protiv domaćina Gavrilovića. Trener Vindije Panić iznenađen je subotnjim ishodom  jer je očekivao "gušći" susret...

Prvi bod Vindiji donio je Martin Bešenić do 55,55 kilograma pobjedivši svog protivnika tušem. Ivan Lazatović donio je drugi bod bez borbe, dok je Andrija Barić do 66 kilograma povećao na 3-0 pobjedom na bodove.  Na 4-0 povećava Tonimir Sokol koji je svladao svog protivnika teškog do 74 kilograma.

Hrvač Vindije do 96 kilograma Igor Šebijan izgubio je pa domaćin smanjuje, dok je Petar Zorec zbog ozljede morao predati pa domaćin upisuje i drugi bod.

Peti bod i visoku 5-2 pobjedu Vindiji donosi Siniša Hogač u kategoriji do 120 kilograma koji je svog protivnika dobio na bodove.

Trener Vindije Pero Panić bio je iznenađen tako lakom pobjedom svojih pulena.

- Očekivao sam pobjedu, ali ne i tako lako. Gavrilović je zaista imao loš sastav i to nam je išlo na ruku. Naravno da sam sretan i zadovoljan, ali okrećemo se sljedećem ključnom kolu protiv Like – kazao je trener Vindije Pero Panić.

U sjedećem kolu Vindiji na noge dolazi izravni konkurent za naslov Lika.

Komentari